Модернізація матеріально- технічної бази-невід'ємна частина якісної підготовки фахового молодшого бакалавра в ДТЗЕ імені Є.О. Патона

У Дніпровському технікумі зварювання та електроніки імені Є. О. Патона студенти мають можливість здобути цікаву та необхідну роботодавцям професію техніка - технолога зі зварювання з отриманням розряду кваліфікованого робітника.

Сучасний світ технологій та процесів диктує свої вимоги прогресивності та якості, тому «йти в ногу з часом» - наше гасло в підготовці висококваліфікованих спеціалістів.У зв'язку з цим, в технікумі було повністю оновлено матеріальну базу майстерень щодо практичної підготовки  фахового молодшого бакалавра.

Дотримуючись карантинних норм, студенти відділення отримують практичні навички  ручного зварювання (ММА-процес) на сучасному обладнанні фірми «Fronius» – провідної компанії в галузі зварювального обладнання та матеріалів.

Механізоване зварювання в середовищі захисних газів - невід'ємний технологічний процес на будь-якому виробництві металоконструкцій, тому знайомство з особливостями зварювання цим способом проходить також в майстернях технікуму із застосуванням інвертора для MIG/MAG процесів фірми «Fronius» та «Патон».

Автоматичне зварювання під шаром флюсу студенти опановують на сучасному автоматі тракторного типу фірми «Jasic», що являє собою потужний промисловий зварювальний автомат з інверторним джерелом живлення та є достойною альтернативою громіздкому морально застарілому обладнанню для зварювання під шаром флюсу.

Бажаємо нашим майбутнім технікам-технологам з легкістю та зацікавленістю опанувати  всі етапи практичної підготовки та отримати нові знання та вміння.

дтзедтзедтзедтзедтзе