1

Дорогі патонівці: студенти, ваші батьки, всі працівники коледжу!

Йде 13-й день ВІЙНИ! Ці дні нас усіх змінили. За цей час наші студенти та викладачі стали волонтерами, окремі випускники-заочники відразу після захисту дипломного проєкту пішли до військового комісаріату і вже зараз гідно захищають нас із вами в лавах Збройних Сил України. Також ми долучилися до ІТ-армії і працювали проти російської агресії в мережах Інтернету, матеріально підтримали одну з рот нашої Тероборони, допомогли внутрішньо-переміщеним особам облаштувати побут у нашому гуртожитку, плели маскувальні сітки, підтримували лікарів та поранених у військовому госпіталі, піклувалися про своїх рідних, хвилювалися один за одного.

Канікули закінчилися.  Вони нам дали змогу емоційно заспокоїтися, декому облаштуватися на новому місці. Тож тепер ми разом маємо далі займатися своєю головною справою: вчитися і навчати. Дякуючи нашим військовим, на сьогодні ситуація в нашому регіоні стабільна. Тому більшість із нас має необхідні умови для поновлення дистанційної форми навчання.

З 9 березня Фаховий коледж зварювання та електроніки імені Є.О. Патона продовжує освітній процес за дистанційною формою навчання.

Повторимося, ми всі змінилися. Наші студенти подорослішали, і тепер ми впевнені, що вони будуть навчатися ще краще. Адже всім зрозуміло як нашій країні потрібні розумні та кваліфіковані фахівці. Перемога обов’язково прийде і ми будемо відбудовувати наші міста і села, а без зварювальників та дефектоскопістів цей процес неможливий. Війна також ще раз наочно продемонструвала, яка важлива логістика (пам’ятайте про це наші майбутні маркетологи!) Гуманітарні науки стануть у нагоді для подальшого формування критичного мислення у студентів, бо саме його відсутність може призвести до того, що якийсь шизофренічний диктатор перетворить народ на сіру, покірну, ні до чого не здатну масу. Історія, безпека життєдіяльності  та захист України також зараз набули особливого значення.

Наголошуємо, що найголовнішим пріоритетом для всіх нас є безпека кожного студента та кожного працівника. Тому  важливо пам’ятати, що під час оголошення повітряної тривоги заняття негайно припиняються і кожен студент та викладач іде у місця укриття!

Для студентів, які не мають доступу до Інтернету, а також безпечних умов для навчання, згідно з їх заявою, буде надано індивідуальний графік здійснення освітнього процесу.

Звертаємо увагу слухачів підготовчих курсів! У ваших групах заняття плануємо поновити теж у дистанційному режимі, починаючи з 19 березня 2022 року.

Патонівці, разом ми сила!   СЛАВА УКРАЇНІ!

З повагою, директор коледжу Леонід Левчук

голова студентської ради Данило Сергієнко